Velkomen til Jolebord på Hardangerfjord Hotel

TRADISJONSRIKT JOLEBORD I HARDANGER

 Laurdag 19. november startar me årets jolebordsesong her på Hardangerfjord Hotel. Kjøkkensjefen røyker pinnekjøtet på tradisjonelt vis, og det meste me serverer er heimalaga; mellom anna lammerull, okserull, røykelaks, karamellpudding og krumkaker. I Nattklubben har me DJ, musikk for einkvar smak. Levandes musikk i peisestova.

 

 

PRISAR FRÅ 18.NOVEMBER, PER PERSON I DOBBELTROM:

Fredag-laurdag

Inkludert varmbuffet og dessertbord fredag, samt frukost laurdag

Kr 1.300,-

Laurdag-sundag

Inkludert stort jolebord laurdag, og frukost sundag

Kr 1.550,-

Fredag-sundag

Inkludert middag fredag, frukost, lunsj og stort jolebord laurdag, samt frukost sundag

Kr 2.650,-

 

Me har sjølvsagt eigne prisar for firma, ta kontakt med oss for eit tilbod!

 

AKTIVITETAR:

Me anbefalar å kombinere jolebordet med kjekke aktivitetar i området, til dømes eit besøk i kunsthuset Kabuso, eller eit gardsbesøk på Spildegarden.

Kabuso har åpent laurdag og sundag i julebordsesongen.                                                                    

 Les meir om utstillingane og prisar her: www.kabuso.no

Spildegarden tek imot grupper på minimum 10 personar. Her får ein omvisning og smaksprøvar av ulike typar eplemost.

 

 

Tlf 56 55 63 00 eller hardangerfjord@bhghardanger.no