Selskap

Hjå Hardangerfjord Hotel er du alltid velkomen til å arrangera samkomer. Me tek imot bestillingar på alt frå barnedåp, gebursdagar, bryllaup, konfirmasjonar, jolebord, blåturar osv.

 

SELSKAPSLOKALER

- Restauranten vår er stor og luftig og kan romma opp til 170 gjester.

- Ynskjer du å halda eit selskap i eige lokale, har me mulighet for å dekke til deg i 2 etasje. Kapasitet i eige lokale er 130 personar.

MAT OG DRIKKE

Kjøkkenet vårt brukar lokale leverandørar både til mat og drikke. Økologisk kalkun frå Homlagarden og eplemost frå Spildegarden er berre nokre av dei lokale produkta me brukar.                                                                                       

Me har eigne festmenyar, men de må gjerne komma med eigne ynskje angående menyar. Vår eigen vinkelnar kan anbefala vinar som passar til kvar enkelt meny.


JOLEBORD

Jolebord på Hardangerfjord Hotel byr på tradisjonsrik heimalaga jolemat - DET kjennes på smaken. Kjøkkensjefen røyker pinnekjøtet sjølv, og mykje av jolematen er heimalaga, mellom anna lammerull, okserull, røykelaks og gravlaks. God mat og drikke, koselege salongar for ein prat etter maten, og dans til levande musikk i nattklubben - alt ligg til rette for eit vellukka opphald hjå oss.  Les meir om jolebord på Hardangerfjord Hotel her!


BRYLLAUP

Drøymer du om di eiga brureferd i Hardanger? Me hjelper til med planlegging og tilrettelegging av ditt drømmebryllaup. Her kan ein ha ein storslått festmiddag for inntil 130 personar, eller ein intim middag med dei nærmaste.


UTESERVERING

Så lenge temperaturen tilseier det, serverer me deg gjerne mat og drikke ute på vår flotte terasse eller hage. I sommarhalvåret er det ein populær plass å nyte lunsj eller middag. Alle rettigheter. 

 

Sous Vide: Dette er ein metode for matlaging som ivaretar integriteten av mat under oppvarming i lang tid ved relativt lave temperaturer. Maten er kokt i lang tid, ofte meir enn 24 timer. Då vert maten medium, mør og saftig. Dette kan kombineres med dessert tilberedt med flytende nitrogen. Ypperlig for ein annarleis fest aftan, her får du en smaksopplevelse du seint vil gløyma! Denne menyen må bestillast ein dag på forhand.

Video av kjøkkensjef Mariusz tilbereder Sous Vide her.

Video av eplesorbet tilberedt i flytande nitroger her.